Opinie / Referencje - wojciechowskitransport.pl


Referencje

Referancja -  Izba Administracji Skarbowej Referancja -  Belcos sp z o.o Referancja -  Spryciarze.pl sp z o. o Referancja -  Belcos sp z o. o
Opinie naszych klientów

Magda
21.11.2017
Mogę polecić
Firma kompetentna, uczciwa i godna zaufania. Szczerze polecam.
janekpoznan
18.10.2017
wysoki poziom
Bardzo profesjonalnie. Cieszę się że trafiłem akurat na tą firmę. Mebelki dojechały bez uszkodzeń a do tego szybki montaż szafy i łóżka. Oczywiście mogę polecić.
MM
12.07.2017
najnajnajwyższy poziom usługi!
Pan Łukasz jest najbardziej profesjonalnym, solidnym i uczciwym przewoźnikiem, z którym kiedykolwiek miałem do czynienia. Można 100%-owo na nim polegać oraz kontakt jest bardzo przyjemny. Trzy razy jechałem z nim, przewoziliśmy rożne rzeczy od urządzeń aż po meble. Wykonywanie usługi na naprawdę najwyższym poziomie, tak że powierzyłbym mu każdego rodzaju transport!
Aga G
21.06.2017
Solidnie i tanio
Jestem bardzo zadowolona. Szybko i fachowo. Będę polecać. Pozdrawiam
tomek
23.05.2017
SUPER SOLIDNIE
Bardzo polecam. F-ma solidna , a właściciel elastyczny i mega uprzejmy. Cena też bardzo konkurencyjna. Gorąco polecam.
Rafał.M
28.04.2017
Super transport
Szczerze polecam. Firma Pana Łukasza przewoziła mi nowe złożone meble z Zielonej Góry do Amsterdamu. Profesjonalizm,dobre ceny i super podejście do klienta cechują tą firmę.
Justyna Maj
25.04.2017
Gorąco polecam
Polecam firmę Wojciechowski. Wszystko szybko i sprawnie
Modry1
24.04.2017
Polecam
Polecam
rafal
20.04.2017
Dobra cena
Polecam. Tani i profesjonalny transport
Ryszard Blocki
19.04.2017
Firma godna polecenia
Dziękuję za super zorganizowaną przeprowadzkę. Jestem naprawdę bardzo zadowolony
Marta Kownacka
07.04.2017
Polecam
Chciałabym polecić firmę Pana Wojciechowskiego. Przeprowadzka w Zielonej Górze przebiegła lepiej niż sobie wyobrażałam. Ekipa sprawna i zorganizowana. Wszystko w ekspresowym tempie a było co nosić w dodatku na 4 piętro :) Dziękuję i na pewno jeszcze skorzystam.
Marek
03.04.2017
Szczerze polecam
Profesjonalna przeprowadzka. Szybko i bez problemowo.
Dodaj opinie







  • Przeprowadzki facebook
  • Przeprowadzki google+